مکزیک 🇲🇽

اطلاعات کشور

  • قاره‌: آمریکا
  • پایتخت: مکزیکو سیتی
  • واحد پول: پزو
  • زبان رسمی: اسپانیایی
  • شهرهای مهم: مکزیکو سیتی
  • جمعیت: 121.736.000

مکزیک 🇲🇽 

کشور مکزیک یکی از مقصدهای جذاب و هیجان انگیز برای مسافران است و دارای جاذبه های زیبا مانند ( تمدن مایا ها ، جنگل های بزرگ که دارای گونه های زیادی از پرندگان بخصوص طوطی را  داراست ، شهر های مدرن-پرجمعیت-جاذبه های شهری ) مسافران خاص خود را به این کشور جذب می کند.

 

# ویزای مکزیک شرح خدمات
1

انواع ویزا

توریستی ، شرکت در کنفرانس و …

2

مراحل صدور ویزا

از طریق سفارت

3

مدارک لازم برای صدور ویزا

مدارک شناسایی ، مالی و …

3

مدت زمان لازم برای صدور ویزا

10 روز کاری

3

سفارت / کنسولگری

دارد

 

🔹 انواع ویزای مکزیک :

کنسولگری مکزیک در ایران برای درخواست هایی ویزا صادر می کند که سفر ، وجهه مالی مداشته باشد ، مانند سفر توریستی ، شرکت در کنفرانس شرکت ها  ، و جلسه های کاری مهم … 

🔹 مراحل صدور ویزا مکزیک : 

کنسولگری مکزیک به درخواست های ویزا فقط با وقت قبل پاسخ میدهد ، مسافران برای دریافت وقت باید به سیستم MAXITEL مراجعه کنند . دریافت وقت سفارت رایگان است و امکان صدور وقت فوری برای ویزای مکزیک پس وجود ندارد. سپس مسافر باید در وقت سفارت  تعیین شده مدارک خود را تحویل و برای مصاحبه اماده شود   ( دقت کنید اگر مدارک شما کامل نباشد کنسولگری این حق را داراست ک مصاحبه را لغو کند)

🔹 مدارک مورد نیاز برای ویزای مکزیک :

 

1️⃣ تکمیل فرم درخواست ( این فرم باید برای هر مسافر کامل شود ، برای مسافران زیر 18- سال  فرم باید توسط هردو ی والدین ( صرف نظر از حضانت فرزند ) امضا شود

2️⃣ اصل گذرنامه مسافر با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه کپی صفحه اول ، ویزا ها ، و صفحه های مهر خورده 

3️⃣ اصل گذرنامه های قدیمی به همراه کپی از ویزا ها و مهر های ورود

4️⃣ عکس رنگی جدید با زمینه سفید

5️⃣  اصل و کپی مدارک ذیل ، ترجمه شده به زبان انگلیسی یا اسپانیایی : 

☑ نامه اشغال به کار که در آن سمت ، مدت زمان استخدام ، حقوق ، جواز کسب و ثبت شرکت مشخص شده باشد
☑ فیش حقوقی 3 ماهه گذشته
☑ گردش حساب شش ماهه گذشته به همراه نامه ای از بانک که در آن تاریخ بازگشایی حساب و مانده آن ذکر شده باشد 
☑ برای وابستگان مالی ، اثبات روابط خانوادگی ( شناسنامه هر یک از افراد ) ، فرزندان بالای 25 سال باید مدارک مالی جداگانه ارائه کنند
☑ سند ملکی ( در صورت ممکن )

6️⃣ دعوتنامه :

☑ فقط در صورتی دارای اعتبار است که به درستی امضاء شده باشد و یک کپی از کارت شناسایی رسمی فرد امضاءکننده به آن ضمینه شود.
☑ فقط در صورتی دارای  اعتبار است که  روی کاغذ سربرگ آن شرکت صادر شده باشد
☑ فقط در صورتی دارای اعتبار است که در آن اطلاعات تماس و نشانی، اطلاعات شخص متقاضی ، هدف ، مکان و مدت زمان سفر و فرد یا شرکت مسئول برای پرداخت مخارج متقاضی شخص شده باشد.
☑ فقط در صورتی دارای اعتبار است که توسط یک شرکت دولتی یا خصوصی در مکزیک صادر شده باشد و این شرکت برای دولت مکزیک شناخته شده باشد
☑ فقط برای سفرهای کاری و رسمی اعتبار دارد ( برای سفر های شخصی / توریستی دعوت نامه مورد قبول نیست)

⭕ نکته :

☑ در صورتی که مسافر ویزای معتبر یا اقمت دائم یکی از کشورهای آمریکا ، کانادا ، بریتانیا ، ژاپن و کشورهای حوزه شنگن را داشته باشد ، برای سفر های توریستی ، برای سفرهای توریستی ، کاری و ترانزیتی نیازی به درخواست ویزای این کشور را ندارد.

در این صورت به هنگام ورود به مکزیک ، مامور مهاجرت مدارک زیر را از مسافر مطالبه می کند 🛃

1️⃣ گذرنامه دارای اعتبار { حداقل 6 ماه }
2️⃣ ویزای معتبر یا اقامت دائم یکی از کشورهای مذکور
3️⃣ فرم تکمیل شده FMM این فرم در لحظه ورود یا در طول پرواز به مسافر داده می شود
4️⃣ اثبات وضعیت مالی
5️⃣ بلیط هواپیما و رزرو هتل 
6️⃣ مدارکی که هدف سفر را اثبات می کند ( سفرنامه ، دعوت نامه شرکت ، قرارداد شرکت و … )

🕧 مدت زمان صدور ویزا : اخذ ویزای مکزیک حداقل 10 روز کاری زمان نیاز دارد

 

سفارت مکزیک در ایران
نشانی: تهران ، خیابان نلسون ماندلا ، خیابان گلفام ، پلاک 12
تلفن : 22057586-021
نمابر:22057589
وبسایت: www.embamex2.sre.gob.mx