برزیل 🇧🇷

اطلاعات کشور

  • برزیل-پرچم
  • قاره‌: آمریکا
  • پایتخت: برازیلیا
  • واحد پول: رئال
  • زبان رسمی: پرتغالی برزیلی
  • شهرهای مهم: سائوپائولو
  • جمعیت: 205.338.000
  • قیمت ویزا: 100 $

برزیل کشور نظم و پیشرفت

برزیل در گذشته مستعمرهٔ پرتغال بود و این کشور تنها کشور قاره آمریکاست که مردم آن به زبان پرتغالی حرف می زنند که همچنین کشوری چندملیتی است و جمعیت آن متشکل از نژادهای اروپایی، سرخ‌پوستان آمریکا، آفریقائی و نیز آسیائی است. مذهب اصلی این کشور کاتولیک کلیسای رم است.

برزیل-ریو-

از حدود 10.000 سال قبل اقوام نیمه مهاجر در برزیل زندگی می‌کردند. با ورود پرتغالی‌ها در سال ۱۵۰۰، مستعمره شد. پرتغالی‌ها بردگانی از نقاط دیگر قاره آمریکا بدانجا آوردند. بیشتر بردگانی که به برزیل آمدند از آفریقا بودند

آب و هوا

تنوع آب و هوایی بسیار زیادی وجود دارد اما بخش زیادی از آن گرمسیری است و پوشیده از جنگلهای بارانی آمازون که در حوضه آب ریز رود آمازون بوجود آمده‌اند. با این حال دارای پنج آب و هواست که عبارتند از گرمسیری در مرکز، کوهستانی، نیمه خشک در شمال شرقی، استوایی در شمال و معتدل در جنوب. آب و هوای استوایی به صورت بسیار بارز در شمال این کشور دیده می‌شود این مناطق به صورت واقعی فصل خشک ندارد و در واقع فصل خشک آنجا تنها کمتر از فصل بارانی بارش دارد اما آن میزان بارش هم قابل توجه‌است.

حیات وحش

اکوسیستم متنوعی دارد و تنوع زیستی جانوری و گیاهی در این کشور بسیار زیاد است به‌طوری‌که کارشناسان انواع گیاهان و جانوران در این کشور را بالغ بر ۲ میلیون نوع جانوری تخمین زده‌اند. پستانداران بزرگ در این کشور شامل جگوار، لئو پارت که هر دو نوعی پلنگ هستند و خوکهای وحشی، خوکان خرطوم دار، مورچه خوارها، تنبلها، روباهها، اپوسوم و گورکن هستند. گوزن در جنوب برزیل به وفور یافت می‌شود و میمونها نیز در جنگلهای پر باران شمالی زیست می‌کنند. اما در سالیان اخیر بسیاری از عوامل انسانی و اقدامات مانند ساخت بزرگراه، قطع درختان برای مصرف چوب آنها، کشاورزی و زراعت، استخراج معادن و ساخت سد که باعث زیر آب رفتن بخشی از دره‌ها شده‌است این اکوسیستم غنی را تهدید می‌کند.

برزیل-همه-چیز-درباره-برزیل

 

مدارک مورد نیاز ویزای برزیل

حتما باید از همه‌ی مدارک باید یک سری کپی موقع تحویل پرونده موجود باشد. اصل مدارک بعد از مطابقت به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت برزیل خواهد ماند.
توجه : کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده و به تائید وزارت امور خارجه رسیده باشد.

1 : شناسنامه ایرانی.

2 : گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده است، تهیه کنید.

3 : سه قطعه عکس رنگی در ابعاد ۴*۶ با زمینه روشن که شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.

4 : آدرس محل سکونت، شغل و محل کار متقاضی به صورت کامل و دقیق.

5 : در صورت اشتغال به کار، مدارکی که نشان‌گر شغل و اعتبار شغلی متقاضی باشد (مانند کپی روزنامه رسمی، پروانه کسب، گواهی اشتغال به کار به نام مسافر، میزان حقوق دریافتی، تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ رفت و برگشت)

6 : در صورت بازنشستگی از کار، گواهی بازنشستگی.

7 : در صورت اشتغال به تحصیل در هر مقطعی، مدارکی که نشان دهد مشغول تحصیل در ایران هستید؛ مانند کارت دانشجویی معتبر و گواهی اشتغال به تحصیل.

8 : اسناد رسمی منابع مالی، گواهی حساب بانکی به نام متقاضی با قید تاریخ افتتاح حساب (میزان موجودی همراه با صورت گردش حساب).

9 : اصل و کپی بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد برزیل.

10 : اصل و کپی واچر هتل برای کل مدت اقامت در برزیل.

بررسی مدارک به منظور صدور ویزا، حداقل یک هفته طول می‌کشد، ممکن است این زمان طولانی‌تر نیز باشد، ولی تا دو هفته بعد از تحویل مدارک معمولاً مشخص شده که شما واجد دریافت ویزای توریستی برزیل هستید یا نه.

آدرس سفارت برزیل در تهران:

آدرس سفارت : خیابان ولی‌عصر، خیابان زعفرانیه، خیابان بهار، نبش خیابان یکتا، شماره ٢.
تلفن : ٢٢٧٥٣١٠٨-٠٢١
٢٢٧٥٣٠١٠-٠٢١

قیمت ویزا: 100 $