اسپانیا 🇪🇸

اطلاعات کشور

  • قاره‌: اروپا
  • پایتخت: مادرید
  • واحد پول: یورو €
  • زبان رسمی: اسپانیایی
  • شهرهای مهم: مادرید - بارسلونا

اسپانیا 🇪🇸 (فراتر از بشر )

کشور پادشاهی اسپانیا، کشوری مستقل است که در جنوب غربی قاره‌ی اروپا و در شبه‌جزیره‌ی ایبری قرار دارد. این کشور از جنوب و شرق با دریای مدیترانه احاطه شده است. اسپانیا با خلیج بیسکای در شمال و اقیانوس اطلس در غرب، هم‌مرز است.

این کشور با مراکش، جبل الطارق، آندورا، پرتغال و فرانسه همسایه است. اسپانیا بزرگ‌ترین کشور مستقل در شبه‌جزیره‌ی ایبری است.

ویزای توریستی اسپانیا 

اسپانیا جز یکی از زیباترین و جذاب ترین کشورهای اروپایی است که هر ساله گردشگران بسیاری را از سراسر جهان جذب می کند

کشور اسپانیا نیز جر کشورهای عضو پیمان شنگن است ، بنابراین شما اگر قصد سفر به اسپانیا را دارید ، باید توسط کنسولگری اسپانیا در تهران اقدام نمایید.

انواع ویزای اسپانیا

🔴 ویزای توریستی (شنگن) ” به افرادی تعلق می گیرد که قصد اقامت کوتاه مدت در اسپانیا به منظور تفریح یا بازدید را داشته باشند ، ویزای توریستی اسپانیا برای مدت مشخصی صادر می شود و به مسافر اجازه کار یا اقامت بیشتر از مدت ویزا را نمی دهد.

🔴 ویزای اقامت بلند مدت برای تحصیل و کار

🔴 ویزای ترانزیت فرودگاهی

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی اسپانیا

1️⃣ شناسنامه
2️⃣ گذرنامه : اعتبار گذرنامه باید حداقل 6 ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد.
3️⃣ 3 قطعه عکس رنگی زمینه سفید : در صورتی که اسامی همراهان در پاسپورت درخواست کننده ی ویزا ذکر شده باشد، 2 قطعه عکس رنگی 2 قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان 
4️⃣ اسناد شغلی و تمکن مالی

🔺 ترجمه آخرین حکم کارگزینی کارمندان بخش دولتی
🔺 گواهی اشتغال به کار برای کارمندان بخش خصوصی 
🔺 ترجمه روزنامه رسمی شرکت به همراه رزرومه ی شرکت به زبان انگلیسی ، 2 سری کپی از اصل مدارک فارسی برای صاحبان شرکت های خصوصی
🔺 کارت بین المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها
🔺 ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی برای مشاغل آزاد

5️⃣ مشروح عملیات آخرین ماه جساب بانکی شخصی ، پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهر شده به سفارت ارائه شود
6️⃣ ترجمه سند مالکیت ، 2 سری کپی از اصل مدارک فارسی
7️⃣ بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد اروپا
8️⃣ در صورت لزوم ، فاکتور پرداخت شده هتل هتل در اسپانیا برای کل مدت اقامت

زمان لازم برای صدور ویزا

مسافران می توانند تا 90 روز قبل از تاریخ سفر خود درخواست ویزا نمایند ، برای جلوگیری از مشکلات ناشی از تاخیر در روند ویزا ، تمامی درخواست های ویزا باید حداقل 21 روز کاری قبل از تاریخ مسافرت ارائه شود.

📣 نکته ها : 

🔺 کلیه مدارک فارسی باید دارای ترجمه رسمی باشند
🔺 در صورت عدم پزیرش مدارک ارائه شده عودت نخاهند شد
🔺 در زمان مصاحبه یک کپی از مدارکتان ب همراه داشته باشید ” زیرا اصل مدارک بعد از مطابقت به شما عودت داده شده و کپی آن ها در پرونده ی شما در سفارت اسپانیا باقی می ماند “
🔺 به دلیل تعداد بالای متقاضیان در ماه های تابستان و همچنین قبل از تعطیلات عید ، ممکن است تعیین وقت مصاحبه چندین هفته به طول انجامد.

 

سفارت اسپانیا در تهران

نشانی : دروس ،بلوار شهرزاد ، خیابان شادی ، کوچه اول رقی ، شماره 10
تلفن : 22568681-021
ساعت کاری:یکشنبه تا پنجشنبه 8 صبح تا 14:30 بعدازظهر
وبسایت سفارت : www.exteriores.gob.es